Sport(massage)

Sport massage is doelgericht masseren op uw spierklachten en u houdt van een stevige massage. Deze massage kunt u gebruiken voor het sporten, zodat de spieren gestimuleerd worden met als doel een betere prestatie voor een training of wedstrijd.

U kunt deze massage ook gebruiken na het sporten waardoor er een sneller herstel van de spieren ontstaat. Daarom wordt het ook sportmassage genoemd. Deze massage heeft een paar speciale handelingen die ervoor zorgen dat de spieren weer op hun plek worden geduwd, en de knopen gedeeltelijk eruit worden gehaald. Tijdens de behandeling merkt u dat de spanning van de spier wegzakt en steeds minder wordt, wat helpt voor een ontspannend effect en merkt u dat uw spier hersteld wordt.

De massages worden gegeven door Yann. Yann Le Nouen is Geboren op 6 November 1986. Hij begon met de cursus Sportmassage van het NESGP (Nederlandse Examenstichting in de Sport & Perimedische Gezondheidszorg). Dit diploma heeft hij behaald op 5 november 2010. Daarna is hij als masseur te werk gegaan bij Thermen Holiday in Schiedam.

Hier heeft hij veel ervaring opgedaan en veel andere soorten massages geleerd. Zo blijft hij zijn ervaring uitbreiden en kennis verbreden in de massage. Hij is dus een ervaren en gediplomeerde masseur.

Nature Balance Massage heeft ook diverse andere vormen van massage, zoals hot stone massage, ontspanningsmassage, bamboe massage en nature balance massage.

Bezoek website Afspraak maken